به اطلاع کلیه محققین و مخاطبین محترم نشریه علمی "علم و تمدن در اسلام"  می­ رساند با توجه به رسالت نشریه در جهت افزایش اثر بخشی مقالات چاپ شده در آن و همچنین سهولت دسترسی به مقالات چاپ شده در نشریه، تمام مقالات نمایه شده در وب سایت نشریه دارای کد اختصاصی شناسه دیجیتال اشیایا Digital Object Recognizer (DOR)  خواهند بود. 
 
آشنایی با شناسه دیجیتال اشیایا Digital Object Recognizer (DOR) ،

شناسه دیجیتال اشیا یاDigital Object Recognizer (DOR) ، یک کد منحصر به فرد برای هر شی است که همانند اثر انگشت برای آن می باشد. کد بین­ المللی DOR، به مقاله نشریه و همایش ، کتاب، پایان نامه، آثار هنری، نرم افزار و... تعلق می گیرد. این شناسه همانند یک بارکد برای شناسایی اشیا عمل می کند. با دریافت کد DOR در سامانه، به شی یک لینک اختصاص داده می شود و دسترسی به اطلاعات آن همواره امکان پذیر می گردد. با شناسه دیجیتال DOR می توان به هر شی دیجیتالی در سراسردنیا کد منحصر بفرد داد تا شناسایی آن به آسانی انجام شود. این سرویس محدود به کشور، نژاد و فرهنگ خاصی نیست و به کل جامعه علمی جهان سرویس ارائه می دهد.
 
 مزایای استفاده از شناسه دیجیتال اشیا برای مقالات:
- مهمترین مزیت این شناسه دسترس پذیری آسان تر به مقاله ها است، در این حالت کافی است به جای اینکه تمامی اطلاعات کتاب شاختی یک مقاله را بدانید فقط با یک کلیک بر روی این کد، مستقیما به مقاله مورد نظر دسترسی پیدا کنید. همین امر باعث سهولت و دسترس پذیری سریع تر به مقاله ها می شود.
- مزیت دیگر این شناسه در رفرنس دهی مقاله های علمی است. ارجاع مقاله با DOR هم ساده و سریع تر است و هم احتمال بروز اشتباه را به حداقل می رساند.